• gplus2
    • facebook

Testtudat fejlesztő óra és PILATES

 A stúdióban többféle lehetőség közül választhat az, aki a testtartásával kapcsolatban szeretne hatékony módszereket, gyakorlatokat elsajátítani. 

 Szemléletes gyakorlatok segítségével mindenki ellenőrizheti, javíthatja a testtartással kapcsolatos problémáit. Megismerheti az emberi test mozgásképességét, a különböző testrészek (ízületek) mozgathatóságát, mozgástartományát. A testtartás kontroll nemcsak álló, hanem minden egyéb megtámasztási helyzetben érdemes megismerni (például: ülő, guggoló helyzetek, előre, hátra, oldalra hajlások, lépcsőzés azaz „egy lábon történő támasz, rugaszkodás a talajról). A bekapcsolódás folyamatos az órarendben megadott napokon és időpontokban.

Akik a testtudatukat szeretnék fejleszteni, tökéletesíteni - helyes megtámasztási stratégiát (stabilitás) elsajátítani, az erőkifejtés hatékonyságát optimalizálni (futás, szörfözés, tánc, stb.), az egyéni órákat ajánljuk. Segítségükkel a mozgástartomány hiányok feltárhatóak, és idővel „pótolhatóak”. A beszűkült mozgástartomány problémák speciális nyújtógyakorlatokkal orvosolhatóak. Az órák időpontjával kapcsolatban a megadott elérhetőségén lehet egyeztetni!

A pilates órákat a pilates gyakorlatok iránt érdeklődőknek ajánljuk. Ezek speciális gyakorlatok, amelyek helyes elsajátítása, és rendszeres végrehajtása révén kialakítható a helyes légzéstechnika, és a megtámasztási technika erőkifejtés közben, javítva ezzel a test koordinációs („mozgás összerendezési”) képességeit. A pilates jótékonyan hat a mélyebben (fekvő) izmokra. A pilates segítségével többek között a medence környéki mélyizmok is erősödnek, oldva az inkontinencia problémákat. A bekapcsolódás folyamatos az órarendben megadott napokon és időpontokban.
★ ★ ★ ★ ★ Kérjük értékeld a Táncolni Jó! Fenomén TáncStúdiót ★ ★ ★ ★ ★
Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és akcióinkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Hírek a TáncolniJó! ajánlásával


Kövess minket a GPlus-on

Klikkelj a Követés gombra, hogy elsőként értesülj exkluzív tartalmainkról!

 

KAPCSOLAT

1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Telefon: +36-30-691-6777
tancolnijo2002@gmail.com

Kövess minket a Facebook-on