• gplus2
    • facebook

 

Sokaknak okoz problémát, hogy a váll, a csípő, a gerinc (deréktájék), a térd területén állandó fájdalommal kell élniük!

 

Október 3-án (kedden) 19.30-20.30 indul az ÚJ KEZDŐ felnőtt társastánc tanfolyam. A jelentkezők eldönthetik, hogy csak a 4 alkalmas „ízelítő”, vagy a 8 alkalmas bérletet választják!

A stúdióban többféle lehetőség közül választhat az, aki a testtartásával kapcsolatban szeretne hatékony módszereket, gyakorlatokat elsajátítani.

 A stúdióban többféle lehetőség közül választhat az, aki a testtartásával kapcsolatban szeretne hatékony módszereket, gyakorlatokat elsajátítani. 

Több mint 5 éve foglalkozunk speciálisan esküvői táncok oktatásával, a nálunk táncolni tanuló párok az esküvői táncok elsajátításához minden segítséget megkapnak. Részletek az esküvői tánc oktatás menüpont alatt!

Akik szeretnének megtanulni táncolni, de nincs partnerük, azoknak egyéni órák keretében is tudunk segíteni a közismert táncok elsajátításában.

A versenytánc a társastáncok „verseny szintű, versenyszerű” formája, ahol a párok különböző korosztályokban (junior, ifjúsági, felnőtt, senior) és tudás szinteken mérhetik össze tudásukat az egész ország területén megrendezett táncversenyeken.

A „páros táncért rajongók csoportjának” is nevezhetnénk ezeket a csoportokat.

OKTÓBER 3-án (kedd) ÚJ felnőtt KEZDŐ társastánc tanfolyam indul. Az táncórák időpontja 19.30-20.30! A jelentkezők eldönthetik, hogy csak a 4 alkalmas „ízelítő”, vagy a 8 alkalmas bérletet választják!

2016.08.25

Latin táncok

A Fenomén TáncStúdió szeretné megismertetni az érdeklődőket a latin táncok változatos mozgásvilágával. A tréningek célja a kikapcsolódás, a feltöltődés, a latin táncokra jellemző változatos mozgásformák elsajátítása, illetve kisebb koreográfiák megtanulása egyénileg, pár nélkül. A videó csak tájékoztató jellegű, nem kezdő szintű mozgásanyag!

1. oldal / 2★ ★ ★ ★ ★ Kérjük értékeld a Táncolni Jó! Fenomén TáncStúdiót ★ ★ ★ ★ ★
Szeretnél friss információkat kapni tanfolyamokról és akcióinkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

* indicates required
Hírek a TáncolniJó! ajánlásával


Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: +36-30-691-6777

E-mail: tancolnijo2002@gmail.com

További elérhetőségeinkért kattintson ide!

 

Kövess minket a GPlus-on

Klikkelj a Követés gombra, hogy elsőként értesülj exkluzív tartalmainkról!

 

KAPCSOLAT

1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Telefon: +36-30-691-6777
tancolnijo2002@gmail.com

Kövess minket a Facebook-on